Arquitectura
El despatx va ser fundat en la dècada dels 50 per Claudio Carmona Sanz, doctor arquitecte. L'equip realitzava projectes en l'àmbit de l'arquitectura i de l'interiorisme. A partir del 1990, s'incorpora CLAUDIO CARMONA PARCERISA, com a segona generació d'arquitectes. Això suposa un canvi en l'estructura del despatx permetent així abastar projectes de major envergadura.
L'any 1995 passa a formar part de l'equip PEDRO CASTELLTORT SALES com a responsable de l'àrea d'enginyeria estructural, aportant experiència en el disseny i càlcul d'estructures.
Des de l'inici de la segona generació del despatx, entra a formar part de l'equip JOSEP MARTÍ GIBAL com aparellador i coordinador de seguretat de totes les obres.
A principis de l'any 2014, s'incorpora una nova generació a l'equip. MARC MIRANDA SEGÚ, arquitecte, interiorista i dissenyador gràfic, com a responsable de la projecció, redacció i execució dels projectes. També s'incorpora CLAUDIO CARMONA COLOMER, enginyer de telecomunicacions, com a responsable de l'àrea IT i comunicacions.


COLABORADORES HABITUALES
Empresa suministradora de acabados
Empresa constructora con dirección facultativa
Empresa especializada en estructuras de Hormigón