TRIAS I PUJOL

Es va partir d'un local amb 2 plantes amb possibilitat de ventilació pel carrer Doctors Trias i Pujol i pel carrer posterior, Comas i Solà. El programa funcional era el típic d'una família amb fills. La planta baixa va situar la sala d'estar, el menjador, la cuina integrada a menjador i una sala de jocs polivalent.
Es va projectar estratègicament la col·locació de l'escala per aconseguir crear dos ambients diferents però comunicats visualment per ser un únic àmbit.

Gràcies a que el seu disseny levita de terra i de el disseny de la barana totalment transparent, el resultat final va ser que entre el saló- estar i el menjador-cuina es tingui la sensació d'estar en un únic espai. Per emfatitzar més aquesta teoria, es va plantejar el disseny d'un moble corregut que passés per darrere de l'escala i aconseguís unir aquests dos àmbits.

A la planta superior el programa va ser de 3 habitacions, la de matrimoni i dos per als fills. Els materials utilitzats van ser el parquet de roure envellit, porcellànic de gran format a la xemeneia i la paret que a través del doble espai de l'escala comunica les dues plantes, la xapa de ferro oxilacada i panells de fusta lacada, es va buscar un joc de contrastos dins d'una atmosfera general tènue.