HOMER

Al barri del Putxet de Barcelona, ​​en una parcel·la que es conforma entre els carrers Pàdua i Homer, es va projectar un edifici plurifamiliar per a 11 habitatges i 11 places de pàrquing. La superfície construïda total és de 1.329m2, repartits entre 1.042m2 en plantes sobre rasant i 287m2 sota rasant.

L'encàrrec professional proposat per una family office era de dissenyar uns habitatges de superfície reduïda per llogar-los. Es va decidir fer un programa funcional a força de 5 habitatges de tipologia dúplex en planta baixa i altell de superfícies 85m2 amb programes de dos i tres habitacions i un simplex de 75m2 amb 2 habitacions.

En la planta 1ª es van distribuir 4 habitatges de 2/3 habitacions, a la 2ª planta al tenir els carrers diferents alçades reguladores, es van dissenyar 2 unitats amb una terrassa de grans dimensions per a cada habitatge. A través de l'escala comunitària s'accedeix a la terrassa on s'ubica una piscina comunitària amb una zona de solàrium. La façana serà d'obra vista en color gris antracita donant-li un aspecte de sobrietat, combinant-se amb xapa de ferro en els cants dels forjats, coronació ampit coberta i en les baranes, tots ells per a pintar en color bronze s'obté una imatge de contemporaneïtat.