RIBATALLADA

Va ser un gran repte professional aconseguir una correcta harmonia entre la rehabilitació integral d'un antic habitatge catalogat amb l'ampliació moderna del propi habitatge. El projecte resultant va ser la construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat al Centre de Sant Cugat de 650m2. En planta baixa es va projectar una nova ala d'arquitectura contemporània on es va situar el programa funcional destinat a 2 sales d’estar, menjador, cuina i un despatx.

A través d'un gran porxo amb una volada de 3 m es pot gaudir de les vistes al jardí podent accedir a la piscina. Mitjançant una escala amb sistema constructiu catalogat com és la volta a la catalana, que disposa d'un lluernari a la planta coberta aconseguint una entrada de llum zenital fins a la planta soterrani, s'accedeix a la resta de les plantes.

Les façanes catalogades són estucades a la calç amb un especejament que hi va haver de replicar, es va escollir com a revestiment de l'ampliació de l'habitatge una pedra sorrenca amb una textura i colorit que es compagina molt bé amb l'estucat. Part dels murs exteriors es van revestir amb porcelànic tipus acer corten, combinat amb el gresite verd maragda de la piscina i la pedra del paviment el resultat obtingut ha estat el que ens vam proposar al iniciar el projecte conjuntament amb la propietat.